0

Nu ai niciun produs în coș.

Retail

Soluții software dezvoltate pentru comercianți

Platforma all-in-one pentru vânzări retail

Indiferent ce profil are magazinul tău, alimentar, non-alimentar, sau că gestionezi o rețea de magazine, ai nevoie de soluții software complexe, dar ușor de utilizat. Expressoft Technology a dezvoltat o platformă care îți permite să automatizezi procese esențiale, de la inventar la marcaj și promoții, astfel încât să te poți concentra liniștit pe ocaziile de creștere ale afacerii tale.

Retail

Sistem POS magazine

Sistemul POS este intuitiv și ușor de utilizat. Instalarea sistemului se face rapid, în doar câteva ore, la fel și instruirea personalului.
Se integrează ușor cu alte soluții esențiale pentru afacere pe care ți le punem la dispoziție: cititor de coduri de bare, imprimantă de etichete electronice, cântar electronic, imprimantă fiscală etc.

Retail

Sistem gestiune și inventar magazine

 • Îți construiești o bază de date cu produse și prețuri folosind sistemul de coduri de bare.
 • Ai o evidență clară privind recepția, introducerea în gestiune și vânzarea produselor.
 • Gestiunea stocurilor este automatizată: consulți situația reală în orice moment.
 • Poți integra Soluția de Inventar pentru smartphone și să înregistrezi în sistem avansuri pentru achiziții.
Retail

Loializarea clienților

Îți punem la îndemână instrumente de fidelizare multiple: vouchere sau carduri cadou, promoții, sau fidelizare pe baza vechimii, respectiv a încasărilor.

Retail

Plăți ușoare

 • Sistemul permite preluarea comenzilor și metode de plată multiple sau combinate: numerar, card, vouchere, ordin de plată sau plata în cont. Emiterea facturii fiscale se face direct din terminalul POS.
 • Chiar dacă wi-fi se întrerupe, poți continua activitatea în sistem off-line.
 • Returul produselor este simplu și ușor, spre satisfacția clienților. Produsul se va regăsi în raportul dedicat retururilor, ca să poți lua decizii privind listarea lui ulterioară.
Retail

Raportare online și managementul afacerii

Expressoft MyBusiness adună într-o singură soluție instrumente esențiale de management și raportare, cum ar fi administrarea mai multor locații, baza de date cu clienți unică, Business Intelligence, rapoarte în timp real și siguranța că datele tale sunt stocate în centre de date specializate. MyBusiness poate fi accesat online, oricând și de oriunde.
Soluția noastră îți oferă acces la rapoarte și analize personalizabile care tratează fiecare aspect al afacerii, inclusiv inventarul, vânzările, clienții și eficiența personalului.

0 +
ani de experiență
0 +
licențe instalate
0 +
tranzacții procesate anual
0 +
milioane euro tranzacționați anual

Soluții software complementare

Gestiune și inventar
Raportare online
Administrarea afacerii

Acces permanent la stocuri actualizate datorită integrării cu sistemul POS, iar inventarierea este mai ușoară ca oricând cu aplicația mobilă

Rapoarte și analize personalizabile care tratează fiecare aspect al afacerii, inclusiv inventarul, vânzările, clienții și personalul

O platformă unică din care poți urmări și administra toate aspectele afacerii tale, inclusiv managementul mai multor locații

Retail

Sisteme hardware și consumabile, la prețuri accesibile

La noi găsești și sisteme hardware de ultimă generație, periferice și consumabile. Tot ce este necesar ca să pornești o nouă afacere sau să o operezi pe cea actuală, dar fără bătăile de cap date de lucrul cu mai mulți furnizori

Retail

Asistență de 5 stele

Știm că problemele pot să apară oricând. De aceea îți oferim tot suportul de care ai nevoie, inclusiv în weekend-uri. Clienții noștri ne-au acordat o notă medie de 9.38 dintr-un maxim de 10.

Pachete customizate pentru orice tip de afacere

Start-up

Pentru micile afaceri care trebuie sà se focuseze pe clienti si pe dezvoltarea afaceril, nu pe tehnologie

 • Număr locații: 1
 • Număr POS-uri: 1
Small & Medium Enterprises

Pentru afacerile în plină dezvoltare cu mai multe locații care au nevoie de soluții mai complexe

 • Număr locații: 2-5
 • Număr POS-uri: 5 POS
Large Entreprises

Soluții customizate complete pentru rețele de restaurante, pizzerii, sau hoteluri

 • Număr locații: +5
 • Număr POS-uri: +15 POS

Vreau să aflu mai multe.