0

Nu ai niciun produs în coș.

Despre noi

Îți oferim liniștea că ai găsit cea mai bună soluție software pentru afacerea ta

Filosofia noastră: Simplu și Ușor

Afacerile din HoReCa și retail trec printr-o transformare radicală, accelerată de pandemie. Fie că este vorba de un hotel, restaurant sau un magazin, afacerea ta trebuie să se tehnologizeze și să se digitalizeze.

Într-o lume din ce în ce mai complicată, nouă ne place să facem tehnologii care să fie simplu de utilizat. Chiar dacă în spatele soluțiilor noastre complexe sunt mii de ore de cercetare, dezvoltare și testare, produsele noastre sunt ușor de înțeles și de folosit.

Inovăm pentru liniștea ta, suntem aici pentru tine

Despre noi

îți oferim tot suportul

Succesul vostru este cel care asigură și succesul nostru. De aceea pentru noi este foarte important să îți oferim tot suportul de care ai nevoie. Suntem alături de tine de câte ori întâmpini o problemă. Fiindcă liniștea ta în business este și liniștea noastră.

Despre noi

20 ani

În cei peste 20 de ani de experiență am lansat multiple soluții inovatoare și am setat trenduri pentru industrie. Dar mai ales am construit parteneriate cu clienții noștri.

Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi

Alătură-te familiei Expressoft!

Află mai multe despre noi, vezi pozițiile disponibile și aplică chiar azi

Company milestones

2021

Am lansat Lokofood, singura platformă care integrează automat comenzile din restaurant cu cele la pachet și livrare la domiciliu.

2019

Am lansat soluția de Self Ordering bazată pe Kiosk-uri și totemuri touch-screen.

2015

În 2015 am câștigat primul mare proiect internațional, de o complexitate ridicată, pentru IMG World of Adventures Dubai și în 2016 l-am instalat.

2014

Am atins 10,000 de licențe Expressoft Technology instalate în piață. Un moment foarte important pentru noi.

2013

În 2013 am lansat soluția integrată pentru livrare la domiciliu.

2012

În noiembrie 2012 am lansat prima soluție integrată în cloud din România pentru HoReCa și Retail. A fost un mare pas înainte pentru întreaga industrie.

2008

În 2008 am lansat prima soluție software pentru retail.

2006

În 2006 am lansat prima soluție destinată centrelor de înfrumusețare și SPA.

2004

în 2004 am semnat un parteneriat strategic pentru furnizarea unei soluții integrate pentru management hotelier

2001

În luna septembrie 2001 am instalat primul nostru produs software și am câștigat practic primul client: Restaurant La Escu, din piața Lahovari, București.

2000

Am început dezvoltarea primului produs software Expressoft Technology în aprilie 2000. Și nu am făcut-o într-un garaj cum era la modă, ci într-un pod. Probabil că de aceea am țintit întotdeauna tot mai sus...

Ce spun partenerii noștri despre noi

Despre noi
Marius Baban
General Manager Hard Rock Cafe București
Lokofood vine cu toate funcționalitățile de care are nevoie un restaurant modern: comenzi prin aplicație de la masă, pentru livrarea la domiciliu sau la pachet.
Despre noi
Valentin Strugaru
CEO Maison des Crêpes
Am primit suport constant, indiferent de zi sau de oră, s-au găsit soluții la probleme pe care nici măcar noi nu credeam că le vom avea și ni s-au oferit mereu variante atunci când păream nemulțumiți. Tot parteneriatul cu ei ne face să le dăm un mare vot de încredere!
Despre noi
Cristian Dumitru
General Manager, Grup Fayn
Expressoft Technology este partenerul care ne-a oferit un pachet software la cheie. Împreună am implementat soluția Cashless, bazată pe tehnologie RFID, ce ne ajută să ne servim clienții într-un mod rapid și comod pentru ei.

Vreau să aflu mai multe.