0

Nu ai niciun produs în coș.

Training

Training și webinarii

Soluții software ușor de asimilat

Training

Training

Soluțiile noastre sunt intuitive și ușor de utilizat. Oferim și servicii suplimentare de analiză, configurare, instruire și de „best practices”.

Sesiunile de pregătire a echipei tale se fac online. Simplu și rapid. În funcție de nevoile afacerii tale, ele pot avea totuși loc atât în locațiile tale, cât și la sediul nostru.

Training

Webinarii

De asemenea, organizăm sesiuni lunare online în cadrul cărora se prezintă atât ultimele actualizări cât și modul în care partenerii noștri pot extrage maximum de plus valoare din utilizarea aplicațiilor Expressoft Technology.

Totul pentru tine!

Training

Customizare aplicații

Pentru clienții care au nevoie de adaptarea aplicațiilor Expressoft Technology la ritmul lor de lucru, dar și la specificul activității zilnice, dezvoltăm integrări specifice care simplifică și automatizează procesele din cadrul firmei lor.

Astfel, creăm împreună instrumentele cele mai potrivite pentru ca afacerile noastre să se dezvolte cu profesionalism și integritate!

Fiecare customizare este tratată cu maximă responsabilitate și prioritizată în funcție de impactul pe care-l are la nivelul ambelor companii. Scopul nostru rămâne acela de a oferi cele mai stabile soluții din piața de profil, nu cele mai complicate.

Suport online rapid clienți existenți

Training

Sisteme hardware și consumabile, la prețuri accesibile

La noi găsești și sisteme hardware de ultimă generație, periferice și consumabile. Tot ce este necesar ca să pornești o nouă afacere, sau să o operezi pe cea actuală, dar fără bătăile de cap date de lucrul cu mai mulți furnizori

Ce spun partenerii noștri despre noi

Training
Marius Baban
General Manager Hard Rock Cafe București
Lokofood vine cu toate funcționalitățile de care are nevoie un restaurant modern: comenzi prin aplicație de la masă, pentru livrarea la domiciliu sau la pachet.
Training
Valentin Strugaru
CEO Maison des Crêpes
Am primit suport constant, indiferent de zi sau de oră, s-au găsit soluții la probleme pe care nici măcar noi nu credeam că le vom avea și ni s-au oferit mereu variante atunci când păream nemulțumiți. Tot parteneriatul cu ei ne face să le dăm un mare vot de încredere!
Training
Cristian Dumitru
General Manager, Grup Fayn
Expressoft Technology este partenerul care ne-a oferit un pachet software la cheie. Împreună am implementat soluția Cashless, bazată pe tehnologie RFID, ce ne ajută să ne servim clienții într-un mod rapid și comod pentru ei.

Vreau să aflu mai multe.