0

Nu ai niciun produs în coș.

Expressoft eFactura

Modulul Expressoft eFactura

Automatizarea procesului de facturare electronică

Modulul eFactura, integrat în aplicația Expressoft MyBusiness, reprezintă un pas semnificativ către automatizarea procesului de facturare și conformarea cu cerințele fiscale actuale.

NIR Expressoft

O soluție optimă pentru gestionarea eficientă a procesului de facturare în relația cu SPV.

  • Automatizarea completă a procesului de facturare reduce semnificativ timpul și efortul necesar pentru încărcarea facturilor în SPV.
  • Modulul eFactura oferă monitorizarea în timp real a statusului facturilor încărcate și aduce în aplicație mesajele primite din SPV.
Expressoft eFactura
  • O nouă funcționalitate dezvoltată în acest modul permite importul automat al facturilor din SPV primite de la parteneri, furnizori etc.
  • Facturile importate vin cu detalii extrase din fișierele xml, astfel că poți vedea emitentul facturii, numărul documentului și valoarea lui etc.
Software gestiune și inventar Expressoft
  • Noutate: Încărcarea facturilor în SPV din alte surse externe.
  • Conversia facturilor din formatul xml în format pdf se face printr-un singur click, astfel că poți avea acces imediat la informațiile din document.

Disponibil pentru utilizare în aplicația Expressoft MyBusiness.

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la numărul +40 21 9900 sau prin email la sales@expressoft.ro.

Vreau să aflu mai multe.

Ce spun partenerii noștri despre noi

Expressoft eFactura
Marius Baban
General Manager Hard Rock Cafe București
Lokofood vine cu toate funcționalitățile de care are nevoie un restaurant modern: comenzi prin aplicație de la masă, pentru livrarea la domiciliu sau la pachet.
Expressoft eFactura
Valentin Strugaru
CEO Maison des Crêpes
Am primit suport constant, indiferent de zi sau de oră, s-au găsit soluții la probleme pe care nici măcar noi nu credeam că le vom avea și ni s-au oferit mereu variante atunci când păream nemulțumiți. Tot parteneriatul cu ei ne face să le dăm un mare vot de încredere!
Expressoft eFactura
Cristian Dumitru
General Manager, Grup Fayn
Expressoft Technology este partenerul care ne-a oferit un pachet software la cheie. Împreună am implementat soluția Cashless, bazată pe tehnologie RFID, ce ne ajută să ne servim clienții într-un mod rapid și comod pentru ei.