0

Nu ai niciun produs în coș.

Integrare eRO Factura

Integrare eRO Factura

Important! Integrarea cu RO e-factura

 

Începând cu data de 01.07.2022 toate companiile care activează în domeniul HoReCa sunt obligate conform legii să implementeze soluția RO e-Factura – sistemul național obligatoriu de facturare dezvoltat și administrat de către Ministerul Finanțelor/ANAF, prin Centrul Național de Informații Financiare.

Vă informăm că Microsoft nu mai oferă suport tehnic pentru licența Windows 7. Recomandăm upgrade la licențele Windows 8 cu valbilitate până la data 10.01.2023 sau Windows 10 cu valabilitate până la data de 14.10.2025.

De asemenea, licența Expressoft Standard nu suportă integrarea automată cu RO e-factura. Vă reamintim că din 31.12.2022 suportul tehnic pentru licența Expressoft Standard încetează. Noua noastră soluție de marcaj și gestiune, Expressoft Cloud vine cu multiple funcționalități noi și suport tehnic inclus, inclusiv cu o ofertă avantajoasă pentru Windows 10.

Pentru a vă ajuta să faceți această trecere necesară v-am pregătit o soluție integrată la cel mai bun preț posibil și tot suportul tehnic necesar. Pachetul conține Expressoft Cloud, sistem integrat cu licență Windows 10, consumabile, suport tehnic și servicii de implementare.

Pentru orice detalii nu ezita să ne contactezi, suntem mereu la dispoziția ta!

Echipa Expressoft Technology