0

Nu ai niciun produs în coș.

Echipa Expressoft

Expressoft Technology și T&C NET au fuzionat

Ne bucurăm mult să vă aducem vești importante. T&C NET și Expressoft Technology, doi dintre cei mai importanți și experimentați furnizori de soluții software pentru industria Ospitalității, au fuzionat la finalul lunii septembrie sub denumirea de Expressoft Technology.

“Fuziunea celor două companii vine în mod natural, după un parteneriat strategic de peste 18 ani, și s-a materializat pe fondul unei viziuni comune și anume aceea de a face ospitalitatea ușoară, prin intermediul tehnologiei. Noua entitate va continua să investească în dezvoltarea de tehnologie și servicii de calitate superioară pentru industria ospitalității, având planuri și obiective de business foarte ambițioase.” a declarat Gabriel Iovu, Managing Partner Expressoft Technology.

Cu o echipă de aproximativ 40 de persoane și o experiență medie de 16 ani în dezvoltarea, vânzarea și mentenanța de soluții software dedicate ospitalității, noua companie, cu capital integral românesc, își propune să aducă plus valoare afacerilor din sectorul ospitalității prin automatizare, inovație, produse și servicii de înaltă calitate, oferind soluții software complete pentru industria ospitalității.

“Expressoft Technology, noua companie rezultată în urma fuziunii, va oferi partenerilor o suită completă de produse IT și servicii integrate pentru domeniul HoReCa. Din punct de vedere operațional cele două companii sunt pregătite să treacă la pasul următor, și anume cel al implementării fuziunii, pe care îl dorim finalizat în cel mai scurt timp.” a declarat Corneliu Catalin, Business Development Manager T&C NET.

“Finalizarea acestei fuziuni reprezintă un pas important pentru consolidarea Expressoft Technology în linie cu strategia noastră comună de creştere accelerată. Obiectivul nostru este de a oferi clienților noştri existenţi şi viitori soluții complete, de calitate superioară, şi servicii îmbunătățite pe toate planurile.”, a declarat Andrei Verboncu, Managing Director T&C NET.

Activitatea curentă nu va fi afectată în niciun fel în urma procesului de fuziune, obiectivul nostru fiind în continuare acela de a oferi cele mai bune soluții și servicii pentru industria ospitalității.

Cu drag,

Echipa Expressoft Technology